LA VIE EN ROSE

Пролетното дизайнерско събитие за 2014та година на ИВАН АСЕН 22 в партньорство с BIODERMA България:

10330315_547367318719587_4884049971935444022_n

Тази година събитието се посвещава изцяло на насладата от живота и виждаме колекция на млади дизайнери, които са работили по темата La vie en rose. Тя носи в себе си бунт към всичко натруфено и елитарно, точно като Коко Шанел, но не само това. В това съвместно начинание ИВАН АСЕН 22 и BIODERMA имат амбицията да покажат една изцяло нова концепция за красотата. Обединени около общото си виждане за мода, начин на живот и отношение към красотата, наред с моделите, като част от концепцията La vie en rose се докосваме и до емблематичния розов продукт Sensibio H2O на BIODERMA.

Отново под един покрив са познатите ни дизайнерски имена като YOD by Яна Дворецка, Игор Илийовски, Георги Флоров, HAM & EGGS, Диляна Иванова, Prototype 23, nelmit, minty, VЯRA, Инна Габровска, Радостина Клинкова, Динка Касабова, Славина Петрова, Милена Начева, Юлияна Янъкова, Таня Хаджиева, Ива Григорова и Rosica Mrsic. Но това съвсем не е всичко. Заедно с тях виждаме и няколко свежи имена – Papieta by Марияна Рибарова, Мая Каранешева, Малката гад, Gizda by Катя Лозанова и Вяра Ценева. За аксесоарите имат грижата Виктор Павлов и Калина Чанкова. Допълнителната изненада тази година е от Германия – JASMINA JOVY JEWELLERY на дизайнерката Ясмина Йови.

Снимките са дело на Диляна Флорентин, а гримът – на Слав.

Ето част от нашите прототипи или начинът, по който ние приехме и пресъздадохме La vie en rose:

8_8373Гащеризонът в розово с две джобчета, който накара Албена Лазарова да възкликне: “Искам да живея във Франция с този гащеризон!” Той наистина е много лек, ефирен и кокетен. Колието  е на Malkata GAD. А вдясно е Илиана Гекова с оригами пола на Мая Каранешева и топ на Диляна Иванова.13_8576

Страхотната Албена Лазарова тук е с млечно бял топ и панталон с цвят капучино, които се разливат върху нея като приятно изстудени млечни шейкове. Стилизирани са с едно от уникалните кожени колиета на Papieta by Mariyana Ribarova. Полина Билоконна е облечена с рокля от колекцията на Ива Григорова.

23_8971

Ето отново Полина Билоконна, този път с цялостен аутфит от нас. А има ли по- благородна материя за лятото от естествената коприна? Тази рокля е точно такава, дори нежно розовият й цвят е обагрен от нас. Стилизирана е с тренч без ръкави – полезна дреха за летните вечери, предпазваща от хладния морски бриз.

Всички творения, участващи във фотосесията са тук.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− 1 = 5